avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Activitate Huiduiestat

Activitate Huiduiestat

Buna ziua.
Am si eu o intrebare la care nu am gasit răspunsul nicăieri.
O rudă a bunicului meu a cumpărat o casă, pe contractul de vanzare cumparare bunicul meu este trecut ca viager si cu drept de cumparare exact asa este trecut. Acuma eu nu stiu cu ce suma ar avea el dreptul ala de cumparare ca nu specifica dar rudă bunicului a dat pe vremea respectivă 65 de milioane lei vechi adica 6500 de lei noi. As vrea eu sa il ajut sa o cumpere si nu stiu daca reusesc, pentru ca rudă bunicului a decedat si sotia sa foarte in varsta vrea sa atace contractul acuma si sa il evacueze. Vreau sa specific ca bunicul meu locuieste in locuita asta de peste 15 ani. Sper ca m-am făcut înțeles. Multumesc anticipat.
Buna ziua.
Am si eu o intrebare la care nu am gasit răspunsul nicăieri.
O rudă a bunicului meu a cumpărat o casă, pe contractul de vanzare cumparare bunicul meu este trecut ca viager si cu drept de cumparare exact asa este trecut. Acuma eu nu stiu cu ce suma ar avea el dreptul ala de cumparare ca nu specifica dar rudă bunicului a dat pe vremea respectivă 65 de milioane lei vechi adica 6500 de lei noi. As vrea eu sa il ajut sa o cumpere si nu stiu daca reusesc, pentru ca rudă bunicului a decedat si sotia sa foarte in varsta vrea sa atace contractul acuma sa il evacueze. Multumesc anticipat. Sper ca m-am făcut înțeles.