Buna ziua.
Am si eu o intrebare la care nu am gasit răspunsul nicăieri.
O rudă a bunicului meu a cumpărat o casă, pe contractul de vanzare cumparare bunicul meu este trecut ca viager si cu drept de cumparare exact asa este trecut. Acuma eu nu stiu cu ce suma ar avea el dreptul ala de cumparare ca nu specifica dar rudă bunicului a dat pe vremea respectivă 65 de milioane lei vechi adica 6500 de lei noi. As vrea eu sa il ajut sa o cumpere si nu stiu daca reusesc, pentru ca rudă bunicului a decedat si sotia sa foarte in varsta vrea sa atace contractul acuma si sa il evacueze. Vreau sa specific ca bunicul meu locuieste in locuita asta de peste 15 ani. Sper ca m-am făcut înțeles. Multumesc anticipat.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu, nu v-ati facut deloc inteles. Plus ca ati postat problema la cultura generala si nu la drept civil, problema neavand legatura cu cultura generala si apoi nu puteti pretinde sa vi se raspunda instant. Nu aveati rabdare sau de ce strigati dupa ajutor la 2 minute de la postarea primului mesaj ? De asemenea, nu mai postati nici in subiectele altora, v-am sters un mesaj postat intr-un topic din 2016.
Luati-o cu povestitul de la inceput.. cine a cumparat casa si de la cine ? Ruda a cumparat de la bunic si bunicul si-a rezervat un drept de abitatie viager ? Va locui acolo pana la decesul sau, sotia rudei nu are ce sa faca. Care e motivul pt care ataca acel contract de vanzare ?
Mostenire
mel 75
buna ziua!tatal meu a murit acum cateva luni.eu sunt fiica lui el fiind divortat de mama mea, iar inainte de decesul lui a murit si copilul lui dintr-o alta ... (vezi toată discuția)