avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate Msha

Activitate Msha

Răspuns la discuția Contract vizionare apartament
Mulțumesc frumos pt răspunsuri. Nu vad de ce va îndoiți de realitatea situației am observat greșeala am adus. o la cunostinta agenției, am solicitat corectarea acesteia. Asa cum au scris adresele, înseamnă că eu, dacă voi cumpăra oricare alt apartament care nu a fost vizionat în acel bloc, trebuie sa plătesc comision agenției.Nu cumva agenția a trecut intenționat adresele incomplete?

Adrian Dimitriu a scris:

Unde este forța majoră pe care vreți s-o invocați? În faptul că adresa nu e completată? Încep să mă îndoiesc de realitatea problemei

Răspuns la discuția Contract vizionare apartament
Mulțumesc frumos pt răspuns.
Au trecut adresa, sa zicem, str x nr y, nu au trecut scara, etaj, ap, etc.
Dupa cum au trecut se pare ca am vizionat tot blocul respectiv, dar eu am vizionat un singur apartament în acel bloc.

trandafir2 a scris:

Msha a scris:
... Am observat ulterior ca adresele apartamentelor vizionate trecute în contract erau incomplete. ...

Cu ce va deranjeaza aspectul la care ati facut referire? Mai precis, care este interesul dvs in acea completare a datelor privind adresa celor doua imobile?

Răspuns la discuția Contract vizionare apartament
Mulțumesc frumos pt răspuns.
La articolul 8 este cazul de forță majora, în care se specifica ca orice situație imprevizibila și de neinlaturat exonerează pe cel care o invoca dacă îl anunță pe celalalt în scris în termen de 5 zile calendaristice. Am anunțat agenția prin mail la o zi după.
În acest caz cum reziliez contractul?
Cui trebuie sa ma adresez?
Am mai observat ca acest contract nu are data trecuta, nu este trecut numele administratorului și nici nu e semnat de administrator, are doar stampila firmei în loc de semnătura.
Adrian Dimitriu a scris:

daca ei nu vor, nu puteti modifica unilateral. dar puteti rezilia contractul. sigur aveti o clauza despre asa ceva. astea sunt datele pe care le-ati pus la dispozitie.

Răspuns la discuția Contract vizionare apartament
Mulțumesc frumos pt răspuns.
Am luat legătura cu agenția, imediat ce am observat, dar se pare ca nu sunt interesati sa rez problema Ce trebuie sa fac pt a rezolva acest lucru?
Adrian Dimitriu a scris:

Doar cu acordul părților

Se plătește cass la vânzarea unui imobil dacă sunt angajat și mi se retine lunar cass? Va mulțumesc!
Bună seara. Am vizionat doua apartamente cu un agent imobiliar și am semnat un contract de vizionare.Am observat ulterior ca adresele apartamentelor vizionate trecute în contract erau incomplete. Am sesizat agenția imobiliara a doua zi pe mail, dar cred ca nu vor sa remedieze problema. Cum pot proceda ca în contract sa apară adresele corecte ale apartamentelor respective? Va mulțumesc frumos.