avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vizionare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vizionare apartament

Bună seara. Am vizionat doua apartamente cu un agent imobiliar și am semnat un contract de vizionare.Am observat ulterior ca adresele apartamentelor vizionate trecute în contract erau incomplete. Am sesizat agenția imobiliara a doua zi pe mail, dar cred ca nu vor sa remedieze problema. Cum pot proceda ca în contract sa apară adresele corecte ale apartamentelor respective? Va mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Msha , utilizator 08:05, 2 Aprilie 2018
Doar cu acordul părților
Mulțumesc frumos pt răspuns.
Am luat legătura cu agenția, imediat ce am observat, dar se pare ca nu sunt interesati sa rez problema Ce trebuie sa fac pt a rezolva acest lucru?
Adrian Dimitriu a scris:

Doar cu acordul părților

daca ei nu vor, nu puteti modifica unilateral. dar puteti rezilia contractul. sigur aveti o clauza despre asa ceva. astea sunt datele pe care le-ati pus la dispozitie.
Mulțumesc frumos pt răspuns.
La articolul 8 este cazul de forță majora, în care se specifica ca orice situație imprevizibila și de neinlaturat exonerează pe cel care o invoca dacă îl anunță pe celalalt în scris în termen de 5 zile calendaristice. Am anunțat agenția prin mail la o zi după.
În acest caz cum reziliez contractul?
Cui trebuie sa ma adresez?
Am mai observat ca acest contract nu are data trecuta, nu este trecut numele administratorului și nici nu e semnat de administrator, are doar stampila firmei în loc de semnătura.
Adrian Dimitriu a scris:

daca ei nu vor, nu puteti modifica unilateral. dar puteti rezilia contractul. sigur aveti o clauza despre asa ceva. astea sunt datele pe care le-ati pus la dispozitie.

Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2018
Msha, utilizator
Msha a scris:
... Am observat ulterior ca adresele apartamentelor vizionate trecute în contract erau incomplete. ...

Cu ce va deranjeaza aspectul la care ati facut referire? Mai precis, care este interesul dvs in acea completare a datelor privind adresa celor doua imobile?

Alte discuții în legătură

Problema agent imobiliar Alex_a9 Alex_a9 Buna ziua. În urma cu ceva timp am intentionat sa achizitionez o locuinta, asa ca am inceput sa caut cateva anunturi pe internet cu apartamente de vanzare. ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii agentie imobiliara arghmaitie arghmaitie Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am incheiat un contract de prestari servicii cu o agentie imobiliara si am niste intrebari vis-a-vis de acest \"contract\". In ... (vezi toată discuția)
Se poate solicita o copie a fișei de vizionare de la o agenție imobiliară? ggicu ggicu Bună ziua, Am vizionat niște aprtamente cu o agenție imobiliară dar nu am primit decât o copie a contractului nu și a fișei de vizionare. Am cerut o ... (vezi toată discuția)