avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata cass la vânzarea unui imobil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata cass la vânzarea unui imobil

Se plătește cass la vânzarea unui imobil dacă sunt angajat și mi se retine lunar cass? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:44, 31 Martie 2018
Daca este sa platiti cass, nu are importanta ca aveti sau nu in alta parte un contract de munca valabil. Veti plati cass doar daca ati platit si impozit pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas la anaf cu declaratia unica forumistul forumistul Am profit de 40000 lei pe tot anul fiscal din vanzarea de actiuni pe bursa de valori. Am contract de asigurare sociala cu Casa de Pensii Suma asigurata e ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat Benafflek Benafflek Va rog sa-mi spuneti daca in cazul in care voi fi angajat part-time la stat si eu am deja un PFA activ la care platesc doar impozitul pe venit si pe care vreau ... (vezi toată discuția)
Angajat cu cim cu venituri si dintr-o activitate independenta Constantin2021 Constantin2021 Buna ziua, Un angajat cu CIM care are venituri si dintr-o activitate independenta (agent de asigurari) are obligatia sa plateasca, pe langa impozitul pe ... (vezi toată discuția)