In prezent, termenul de contestatie al deciziei de incetare a c.i.m. este de 45 de zile ... art. 211 lit. a din Legea dialogului social a abrogat implicit art.268 alin.1 lit.a C.mun.
Legea sanctioneaza depunerea peste termen a actiunii si nu depunerea in termen ....
Pai... treaba asta sa inteleg ca se aplica si invers? Adica eu ca PFA trebuia sa eliberez si eu la randul meu chitante pentru serviciile oferite sau doar e suficient sa eliberez facturi, asa cum am facut pana in prezent...?
Mentionez ca sunt PFA neplatitor de TVA in sistem real.
Sunt firma si cumpar produse consumabile in firma pe baza de factura iar pe factura emisa de magazin este mentiunea " factura circula fara chitanta de incasare".Plata produselor o fac fie la casa si se elibereaza un bon fiscal, fie prin card sau livrare la domiciliu prin alta firma de curierat care elibereaza o chitanta (emisa de ei privind doar banii primiti). La contabilitate mi se solicita acum chitanta corespunzatoare acestei facturi.Puteti sa-mi dati un sfat cu privire la aceasta solicitare, avand in vedere ca se refera la o perioada din anul trecut ?Este obligatorie chitanta avand in vedere acea mentiune?Multumesc
daca este srl cu datorii,se blocheaza doar conturile deschise pe numele societatii.
Problema este ca banii nu apartineau subiectului de drept.
Acesta doar ii administra intrucat minorul nu avea capacitate...