avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate Alisalexis

Activitate Alisalexis

Buna ziua fostul angajator refuză să imi elibereze adeverință cu stagiul de cotizare pe concedii si indemnizații si am nevoie de ea urgent pentru firma la care sunt angajata acum. De unde as putea scoate acea adeverință? CASA DE PENSI?
Va multumesc !De când am aflat ca sunt însărcinată (luni 03.04.18) am tot căutat si toate raspunsurile erau confuze,imi fac griji pentru ca in situatia data nu imi permit sa fiu data afara,asta nu a fost ceva planificat nici nu am avut acele simtome obisnuite de sarcina,nici nu știam ca trebuie adusa o înștiințare scrisa la mana pentru angajator credeam ca doar ceva de la medicul ginecolog.
Va mulțumesc foarte mult. Acuma am reușit sa înțeleg ca nu te poate da afara nu se mai aplica art.31. Am căutat in foarte multe forumuri dar nu am găsit pana acum!!!
Buna subt angajata de o săptămână si 2 zile ca si casieră cu contract pe perioadă nedeterminata si 90 de zile perioadă de proba. Recent am aflat ca sunt însărcinată in 18 săptămâni si 4 zile. Daca eu am semnat deja contractul pe perioada nedeterminata pot fi data afara după cele 90 de zile de proba dupa ce aduc înștiințarea scrisa si actele de la medicul ginecolog? Ce proceduri ar trebui urmate? Ceva sfaturi?