avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adeverință stagiu de cotizare pe concedii si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adeverință stagiu de cotizare pe concedii si indemnizati

Buna ziua fostul angajator refuză să imi elibereze adeverință cu stagiul de cotizare pe concedii si indemnizații si am nevoie de ea urgent pentru firma la care sunt angajata acum. De unde as putea scoate acea adeverință? CASA DE PENSI?

Alte discuții în legătură

Concediu medical klari klari Bună ziua. Am lucrat la o firmă de ani de zile care s-a desfinţat, patronul a făcut o nouă firmă, tot acolo lucrez, numai că firma are un alt nume, acum ... (vezi toată discuția)
Refuz plata concediu medical Andreea1711 Andreea1711 Buna ziua, Am urmatoarea situație, fostul angajator nu imi elibereaza adeverinta cu cotizatiile, ma tot amana, la actualul loc de munca lucrez de 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neplatit corinaion corinaion Buna ziua. Am lucrat timp de 20 de ani , pana in 2010 intr-un institut. Din 2010 am ramas acasa, nu am mai avut serviciu, dar am fost coasigurat la sotul meu ... (vezi toată discuția)