avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate Dobrescu Aurica

Activitate Dobrescu Aurica

Discuție Grupa de munca
Buna ziua,ca rog sa ma ajutati cu un raspuns...Am lucrat la fabrica de covoare din Alba Iulia ca tesatoare din anul 1983 pina in anul 1986 ..mi sa spus de la arhiva ca toti care au lucrat la fabrica de covoare au primit grupa in instanta....intrevarea mea este : Pe cine dau in judecata ? Cat dureaza procesul? cat costa ? ...multumesc
Răspuns la discuția Austria
Sigur ca se poate iesi la pensie si in Romania,dar una este pensia in Romania si alta este in Austria

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti gasi informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_472...
Iesirea la pensie se poate face in Romania.

Sigur ca se poate iesi la pensie si in Romania,dar una este pensia in Romania si alta este in Austria

POPA GHEORGHE a scris:

POPA GHEORGHE a scris:

Discuție Austria
Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate:Am 58 de ani lucrez in Austria de 4,5 ani. am cotizat in Romania 27 ,3luni intrebarea mea este:pot transfera ani lucrati inRomania si sa ies la pensie in Austria ?sunt luati in considerare ani lucrati in Romania ?normal incerc sa lucrez pe teritiriul Austriei pana la 62 de ani.Cred ca pensia din Austria e mult mai mare fata de Romania.multumesc!