avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Austria
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Austria

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate:Am 58 de ani lucrez in Austria de 4,5 ani. am cotizat in Romania 27 ,3luni intrebarea mea este:pot transfera ani lucrati inRomania si sa ies la pensie in Austria ?sunt luati in considerare ani lucrati in Romania ?normal incerc sa lucrez pe teritiriul Austriei pana la 62 de ani.Cred ca pensia din Austria e mult mai mare fata de Romania.multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dobrescu Aurica , utilizator 23:38, 4 Aprilie 2018
Puteti gasi informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_472...
Iesirea la pensie se poate face in Romania.
Pensia in Austria
[ link extern ] /
Sigur ca se poate iesi la pensie si in Romania,dar una este pensia in Romania si alta este in Austria

POPA GHEORGHE a scris:

Sigur ca se poate iesi la pensie si in Romania,dar una este pensia in Romania si alta este in Austria

POPA GHEORGHE a scris:

POPA GHEORGHE a scris:

Alte discuții în legătură

Pensia in austria AlexandruDD22 AlexandruDD22 Buna ziua, lucrez ca ingrijitoare la batrani in Austria si as dori sa stiu daca este necesar sa cotizez si in Romania la pensie. Am cotizat pana acum 3 ani si ... (vezi toată discuția)
Pensionare in austria Sanda Cruz Sanda Cruz Sunt pensionata din Romania 18 ani lucrati.In Austria lucrez de 5 ani fara intrerupere. Pot sa ma pensionez in Austria ? (vezi toată discuția)
Pensie Ionguten Ionguten Bună sunt nascut in 27.o6.1969 am lucrat 30 de ani de siderurgie. Gr 1 munca condiții speciale. După legea actuală în 2o21 ar trebui să ies la pensie. ... (vezi toată discuția)