avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Bună sunt nascut in 27.o6.1969 am lucrat 30 de ani de siderurgie. Gr 1 munca condiții speciale.
După legea actuală în 2o21 ar trebui să ies la pensie.
Dar eu din septembrie lucrez un germania Cu contract de munca legal
Mi se pune vechimea de aici La pensie cand voi depune dosarul de pensionare.in romania cu ce 30 de ani lucrari?
Multumesc
Sau care sunt procedurile
Cel mai recent răspuns: Ionguten , utilizator 20:41, 7 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia se poate cumula tinand cont de anii lucrati in Romania plus cei lucrati in tari UE si alte tari cu care exista acord incheiat.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_472...
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare ionel69 ionel69 buna ziua/ sunt nascut 27 06 1969 .lucrez din 08 02 1988 si lucrez in continuuare in siderurgie,conditii speciale .gr 1 de munca am 26 de ani lucrati cu ... (vezi toată discuția)
De ce nu primesc nimic la sporul de vechime pt anii lucrati in italia la pensia din romania? Buliga Finica Buliga Finica Sint pensionara pt limita de virsta din noiembrie 2017 pt 20ani lucrati in Romania.Am lucrat 7ani in Italia cu contribute .Azi am primit o noua decizie cu anii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am rugamintea daca ma puteti ajuta cu niste informatii ... SPAlexandra SPAlexandra Buna ziua, am rugamintea daca ma puteti ajuta cu niste informatii privind pensionarea parintiilor mei. Aceste sunt nascuti in 12.12.q963 si 11.01.1965, au ... (vezi toată discuția)