avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce nu primesc nimic la sporul de vechime pt anii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce nu primesc nimic la sporul de vechime pt anii lucrati in Italia la pensia din Romania?

Sint pensionara pt limita de virsta din noiembrie 2017 pt 20ani lucrati in Romania.Am lucrat 7ani in Italia cu contribute .Azi am primit o noua decizie cu anii recunoscuti in Italia plus cei 20 din Romania dar la sporul de vechime nu sa adaugat nimic.Atunci pt ce au mai fost recunoscuti anii din Italia?In total sint 27 ani si 7 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:05, 16 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru anii lucrati in Italia, trebuie sa primiti pensie din Italia, nu din Romania.

Pensia internațională 2018: Cum obții pensia dacă ai lucrat și în alte țări
www.avocatnet.ro/articol_472...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie in romania ? mihai34690 mihai34690 Stimate domn ,doamna Inainte de a ma stabili in Franta am lucrat aproape 8 ani in Romania. De atunci lucrez la aceeasi firma franceza de 28 de ani ... (vezi toată discuția)
Cum se adauga anii lucrati in italia la pensionare? Geeamari Geeamari Am 20 ani lucrati la Rompetrol din care 10 ani de grupa a 2 a ,2ani in invatamant si 7 ani in Italia ,as vrea sa stiu la ce varsta pot iesi anticipat la ... (vezi toată discuția)
Perioa de munca in strainatate dub un an. Ileanapop Ileanapop Am muncit patru luni in Grecia si patru luni in Olanda. Intrebarea mea este urmatoarea. Aceste perioade scurte sub un an se vor lua inconsiderare pentru ... (vezi toată discuția)