avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Perioa de munca in strainatate dub un an.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Perioa de munca in strainatate dub un an.

Am muncit patru luni in Grecia si patru luni in Olanda. Intrebarea mea este urmatoarea. Aceste perioade scurte sub un an se vor lua inconsiderare pentru vechimea de munca pentru pensia din Romania?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 2 Martie 2018
"...pentru ca anii lucraţi în străinătate să fie luaţi în considerare, solicitanţii trebuie să fi muncit în fiecare stat cel puţin un an ... "

Pensia internațională 2018: Cum obții pensia dacă ai lucrat și în alte țări
www.avocatnet.ro/articol_472...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in munca din strainatate Cristik68 Cristik68 Care sunt documentele pe care trebuie sa le am ,unde sa le depun,ca sa imi adaug vechimea in munca din strainatate la cea din tara.Mentionez ca este vorba de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala, cu vechime in ro si ue lumi1234 lumi1234 Femeie, data nasterii mai 1963, vechime in munca 33 ani si 6 luni, din care 19 ani si 6 luni in Romania si 14 ani in Marea Britanie. Avand stagiul complet de ... (vezi toată discuția)
Pensie Adriana 87 Adriana 87 Buna ziua! Am o rugăminte: care este cea mai bună metoda, de a încasa o pensie pe masura vechimii atat timp cat exista vechime atat in tara cat si in ... (vezi toată discuția)