avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua! Am o rugăminte: care este cea mai bună metoda, de a încasa o pensie pe masura vechimii atat timp cat exista vechime atat in tara cat si in străinătate? Ma refer la faptul că nu stiu exact care e legea care permite sa iei pensie din străinătate și pe baza vechimii din tara! Mentionez ca se ia pensie după vechimea din tara, in tara, dar in 2 ani se va putea face dosar si pt pensie din străinătate! Care este procedura cea mai avantajoasa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 29 Iunie 2018
Pensia internațională 2018: Cum obții pensia dacă ai lucrat și în alte țări
www.avocatnet.ro/articol_472...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioa de munca in strainatate dub un an. Ileanapop Ileanapop Am muncit patru luni in Grecia si patru luni in Olanda. Intrebarea mea este urmatoarea. Aceste perioade scurte sub un an se vor lua inconsiderare pentru ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca din strainatate Cristik68 Cristik68 Care sunt documentele pe care trebuie sa le am ,unde sa le depun,ca sa imi adaug vechimea in munca din strainatate la cea din tara.Mentionez ca este vorba de ... (vezi toată discuția)
Contrac de munca in slovacia ioneliya38 ioneliya38 buna seara,am nevoie de ajutorul dumneavoastra,sotul meu lucreaza sofer pe comunitate ,cu contract la o firma din slovacia,intrebarea mea este daca perioda ... (vezi toată discuția)