avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum se adauga anii lucrati in Italia la pensionare?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum se adauga anii lucrati in Italia la pensionare?

Am 20 ani lucrati la Rompetrol din care 10 ani de grupa a 2 a ,2ani in invatamant si 7 ani in Italia ,as vrea sa stiu la ce varsta pot iesi anticipat la pensie,am varsta de 55 ani,lucrez inca in Italia,multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
Geeamari, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geeamari , utilizator 10:46, 8 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia internațională 2018: Cum obții pensia dacă ai lucrat și în alte țări
www.avocatnet.ro/articol_472...

Pensie din Italia 2018
[ link extern ] /
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie in romania ? mihai34690 mihai34690 Stimate domn ,doamna Inainte de a ma stabili in Franta am lucrat aproape 8 ani in Romania. De atunci lucrez la aceeasi firma franceza de 28 de ani ... (vezi toată discuția)
De ce nu primesc nimic la sporul de vechime pt anii lucrati in italia la pensia din romania? Buliga Finica Buliga Finica Sint pensionara pt limita de virsta din noiembrie 2017 pt 20ani lucrati in Romania.Am lucrat 7ani in Italia cu contribute .Azi am primit o noua decizie cu anii ... (vezi toată discuția)
Pensionare in austria Sanda Cruz Sanda Cruz Sunt pensionata din Romania 18 ani lucrati.In Austria lucrez de 5 ani fara intrerupere. Pot sa ma pensionez in Austria ? (vezi toată discuția)