Buna seara cu stima si respect!
Luni seara (17.12.2018)am utilizat cardul personal eliberat de Sparkasse (Germania) la un AFM Raiffensen bank din Romania,am scos 455 euro,limita intr-un interval de 24 de ore fiind de 500 euro.Aseara 18.12.2018 dupa mai bine de 25 de ore am incercat din nou,cardul fiind retinut de AFM...
Am intrat in incinta bancii pt explicatii,dar persoana respectiva mi-a comunicat faptul ca are nevoie de o confirmare de la banca emitenta din Germania printr-un email de o adresa si ceva care sa ii confirme ca eu sunt posesorul cardului.Am prezentat buletin,numarul contului bancar,numele bancii cu adresa,email,nr.tel si tot nu a fost deajuns...Imi cer scuze daca pun intrebarea intr-o alta categorie decat cea indicata.Ce pot face?
Va multumesc pt raspuns,as mai avea o intrebare in 15 as avea termenul pt contestatie nu am cand sa o fac asa repede,se mai poate face contestatie dupa prima poprire sau nu mai pot face nimic?Pe adresa din buletin nu mi-a venit nici o instintare doar am primit un mesaj de la banca unde am card de salarii ca domnul Bej Tudorache Catalin a instiintat banca popririi,apoi am trimis email domnului Bej si mi-a rasp ca va fi blocat contul pana la recuperarea sumei.Va multumesc din suflet
Va multumesc dar spuneti-mi va rog cum as putea face contestatie daca nu imi permit un avocat,poprirea a venit in 30 martie nu prea mai am timp daca trebuie contestata in 15 zile
Buna ziua,sunt din Arad la sfarsitul lunii septembrie am luat un credit de la provident in valoare de 1200 ron inapoi trebuia sa dau 2000 ron,l-am achitat esalonat la agenti trimisi de dansii acasa,chitantele au fost scrise de mana,acum dupa aproape 10 ani mi-a venit poprire pe contul de salarii din partea dansilor in valoare de 2616 ron,din pacate nu am gasit numai o chitanta de la sfarsitul lunii decembrie in valoare de 110 ron,va rog sa ma ajutati in aceasta privinta ce as putea face.Nu imi permit un avocat sa ii dau in tribunal.Va multumesc anticipat.
Buna ziua am o intrebare daca m-ati putea ajuta in anul 2008 am luat un imprumut de la provident,l-am achitat esalonat prin chitante de mana catre un agent reprezentat de ei,acum dupa 10 ani mi sa blocat cardul pt recuperarea unei sume pe care am platit-o,specific ca nu mai gasesc nici o chitanta sa fac dovada platii de acum 10 ani