Buna ziua,sunt din Arad la sfarsitul lunii septembrie am luat un credit de la provident in valoare de 1200 ron inapoi trebuia sa dau 2000 ron,l-am achitat esalonat la agenti trimisi de dansii acasa,chitantele au fost scrise de mana,acum dupa aproape 10 ani mi-a venit poprire pe contul de salarii din partea dansilor in valoare de 2616 ron,din pacate nu am gasit numai o chitanta de la sfarsitul lunii decembrie in valoare de 110 ron,va rog sa ma ajutati in aceasta privinta ce as putea face.Nu imi permit un avocat sa ii dau in tribunal.Va multumesc anticipat.
Depuneți contestație la executare. Contestația privitoare la executarea silită propriu-zisă se poate face în termen de 15 zile de la data când contestatorul a luat cunoștință de actul de executare pe care-l contestă sau de la data când cel interesat a primit comunicarea ori, după caz, înștiințarea privind înființarea popririi. Termenul este foarte important.
Probleme credit
Buna ziua am o intrebare daca m-ati putea ajuta in anul 2008 am luat un imprumut de la provident,l-am achitat esalonat prin chitante de mana catre un agent ... (vezi toată discuția)