avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate roxanazlavog

Activitate roxanazlavog

Răspuns la discuția Spor activitate scanare
Multumesc mult pentru ajutor. In ceea ce priveste determinarile este destul de complicat, exista dereterminari care atesta existenta conditiilor grele de munca si tot nu beneficiem de spor pentru ca nu sunt bani, acum nu se va acorda cu siguranta. Multumesc mult pentru informatii.
Răspuns la discuția Spor activitate scanare
Multumesc mult. Este vorba de institutie bugetara si se doreste introducerea acestrei activitati in fisa postului fara acordarea unui spor, ceea ce nu mi se pare corect, dar daca nu se gaseste intelege la conducere in sensul in care are loc o expunere la radiatii macar partial nu avem ce face. Multumesc din suflet
Buna ziua. Am o nedumerire. Pentru activitatea de scanare nu se plateste un spor tinand cont de faptul ca aceasta activitate presupune o iradiere a organismului? In cadrul serviciului unde imi desfasor activitatea se doreste sa se introduca aceasta activitate de scanare in fisa postului fara nici o retributie suplimentara. Va multumesc
Răspuns la discuția Plangeri impotriva vecinilor

ynocentta a scris:

Initial sesizati oficial presedintele de asociatie sa dispuna masurile necesare realizarii de dezinsectie la nivelul intregului imobil
Daca va confruntati cu reticenta din partea presedintelui de asociatie,sesizati oficial directia de sanatate publica de existenta de focar cu risc de imbolnavire

Mulțumesc din suflet pentru ajutor. Am vorbit cu administrația, s-a făcut dezinsecție pe scara, numai ca cei de la care vin gândacii nu au deschis ușile, au refuzat dezinsecția in case. Deci cred ca nu am alta soluție decât sa fac o sesizare la DSP
Buna ziua. Am o problema cu vecinii mei, in sensul in care sunt cateva apartamente, adevarate camine de gandaci care migreaza si ne invadeaza pe ceilalti vecini. Intr-o dimineata m-am trezit cu un gandac pe nas, in alta seara cu unul pe cap, sunt peste tot. M-am gandit sa fac o sesizare la DSP sau ce sa fac? Va multumesc frumos
Asa ma gandeam si eu dar nu eram sigura, multumesc din suflet
Directorul institutiei la care lucrez este interimar, pana la sfarsitul lui august. Intre timp s-a scos la concurs postul dar dosarul lui a fost respins. In acest caz el mai are drept de a semna actele adminstrative pana la sfarsitul mandatului adica pana la sfarsitul lui august sau nu? Multumesc
Răspuns la discuția Note justificative
Multumesc din suflet
Multumesc mult de tot, nu stiam articolul de lege, dar stiam ca trebuie act oficial de convocare. Eu am fost chemata telefonic, deci nupot considera sedinta ca fiind o comisie de disciplina.
Multumesc mult de tot, dar nu ar fi trebuit sa mi se inmaneze un act oficial prin care sa fiu convocata sau in urma caruia sa fi trebuit sa dau aceasta nota justificativa? Nu mi s-a spus ca ar fi vorba de o comisie de disciplina.