avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate Carol1983

Activitate Carol1983

Bună ziua!
În urma recepționării unei amenzi de parcare, pentru un autovehicul înstrăinat am depus plângere contravențională la care am atașat următoarele documente:
- contractul de vânzare-cumpărare;
- dovada scoaterii din evidenta fiscala;
- dovada mențiunii de înstrăinare în evidența informatizată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor;

La judecarea cauzei pe lângă anularea amenzii de parcare, pot solicita instantei radierea autovehiculului de pe numele meu, pe baza documentelor atașate?
Menționez că am aflat faptul că autovehiculul a mai fost înstrăinat de mai multe ori fără să se facă transcrierea.
În momentul de față nu cunosc identitatea noului proprietar.
Vă mulțumesc anticipat!
Cu respect,
Tar Carol
Buna ziua!
Am instrainat un atovehicul in anul 2015, care nici in momentul de fata nu a fost radiat de pe numele meu. Mentionez ca am solicitat mentionarea instrainarii in registrele serviciului inmatriculari din Satu Mare, in anul 2016, lucru care mi s-a confirmat printr-un document oficial.
Totusi astazi am primit prin posta o amenda pentru parcare, din localitatea Oradea.
Va adresez rugamintea sa imi dati un sfat ce pot face pentru anularea amenzii si totodata pentru evitarea unei asemenea situatii.
Cu respect, Tar Carol