avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Radiere autovehicul înstrăinat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Radiere autovehicul înstrăinat

Bună ziua!
În urma recepționării unei amenzi de parcare, pentru un autovehicul înstrăinat am depus plângere contravențională la care am atașat următoarele documente:
- contractul de vânzare-cumpărare;
- dovada scoaterii din evidenta fiscala;
- dovada mențiunii de înstrăinare în evidența informatizată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor;

La judecarea cauzei pe lângă anularea amenzii de parcare, pot solicita instantei radierea autovehiculului de pe numele meu, pe baza documentelor atașate?
Menționez că am aflat faptul că autovehiculul a mai fost înstrăinat de mai multe ori fără să se facă transcrierea.
În momentul de față nu cunosc identitatea noului proprietar.
Vă mulțumesc anticipat!
Cu respect,
Tar Carol
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:17, 26 Aprilie 2018
In situatia in care apar vanzari-cumparari succesive nu vi se poate pretinde sa cunoasteti actualul detinator al autoturismului. Radierea se poate efectua ca urmare a efectuarii inmatricularii de catre cumparator...
Radierea bunului mobil o face vanzatorul in baza contractului de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc amenzi pe o masina vanduta um1640 um1640 buna seara am si eu o problema.Am vandut in 2013 o masina am contract vanzare-cumparare o am scoasa de la finante dar problema este ca la politie apar tot eu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto dupa scoaterea din parcul auto national nik2003 nik2003 Locuiesc in Germania, statul German m-a obligat sa inmatriculez masinania (pe catre o aveam inmatriculata in Romania, cu taxa platita si nerecuperata) pe ... (vezi toată discuția)
Masina a fost vanduta ,si i-mi vin amenzi din alte tari????? maricelana maricelana buna ma numesc maricel si am o problema legata de masina ce am vanduto in italia un-i cetatean roman,facand si un act de vanzare cumparare inregistrat la ... (vezi toată discuția)