avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Activitate Alerim84

Activitate Alerim84

Mulțumesc GI Jane.
Nu trece de 10000, dar nici nu-i vreau terenul. Vreau doar să-l fac să înțeleagă că datoriile sunt pe primul plan, și apoi mofturile și viciile lui. Mai ales că acel om care l-a ajutat a făcut un sacrificiu. Nu am cules banii din pom și nici nu i-am avut la saltea. Trăiesc și eu dintr-un salariu, din care banca își trage lunar ratele aferente creditului...
Mulțumesc dnu avocat.
Inițial am vorbit cu un executor judecătoresc, care m-a sfătuit să vorbesc cu un avocat.
Până la urmă am aflat cum merg lucrurile într-o asemenea situație. Am aflat și care sunt cheltuielule, și cine le suportă.
I-am mai trimis un mesaj și l-am întrebat când are de gând sa-și achite datoria, si mi-a zis că îmi dă sâmbătă ptr 2 rate. Poate reușesc să-l conving să-mi dea in scris ce mi-a dat până acum și cât a mai rămas să-mi restituie. În caz contrar, inițiez procedura legala. Cu astfel de oameni nu merită să fii bun, din păcate...
O zi frumoasă!


Notificarea o poate face un avocat dar trebuie trimisă prin intermediul unui executor judecătoresc.

Ok, încep cu o somație, sper să vadă astfel că merg până în pânzele albe să-mi recuperez banii de la el. Mai ales că m-a șantajat un pic cu împrumutul ăsta, de fapt mai bine zis m-a obligat să-l fac ca să nu piardă terenul. Și eu, fraieră, am zis să-l ajut, că doar eram împreună, vorbeam să ne facem casă.
Somația asta cine o redactează? Un notar? Un avocat? Vreau să trec la fapte, nu este destul de clar?
Mulțumesc anticipat!
Mulțumesc pentru răspuns, însă e un pic mai dificil să obțin această declarație de la el. Momentan are o lucrare în Sibiu, și fiind un mincinos și un manipulator destul de bun, personal nu as prea avea cum să dau de el dacă nu vrea el. Însă am dovezi scrise de pe numărul lui personal de mobil. Și ar mai fi transferul bancar din contul meu în contul lui. Tipul nu este credibil. Bani a avut, și-a cumpărat o rablă de dubă cu care să transporte materiale și a fost în concediu în Thasos. Plus că nu tot venitul lui este declarat și impozitat.
Am nevoie de ajutor legal.
Mulțumesc!
Bună seara!
As vrea să știu ce este de făcut ptr a recupera o sumă de bani de la fostul iubit. În decembrie anul trecut, am luat un împrumut de la banca, la insistentele lui, ptr a putea plăti ultima tranșă ptr un teren. Avea un termen limită până când trebuia să plătească, altfel pierdea terenul și suma de bani plătită până atunci. Îmi promisese că până în martie achită creditul, că lucrează în construcții și e plătit bine (la negru). Însă timpul a trecut, și de 3 luni nu mai suntem împreună din diverse motive serioase. Cât despre bani, îmi tot spune că mi-i va da, dar să-l înțeleg că are o perioada mai proasta dpdv financiar. Însă nu cred deloc că îmi spune adevărul.
Mă puteți ajuta?
Mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția dreptul la intimitate
Buna ziua!
Nu am mai fost la el acasă după despărțirea, decât la invitația lui. Nu mi-ai răspuns la intrebare, dacă era comuna intimitatea avea dreptul sa ma filmeze când eram singura în timpul săptămânii?
Multumesc anticipat!
Buna ziua!
As vrea si eu un sfat. Am aflat ca fostul meu prieten m-a filmat cu o camera ascunsa non-stop, ca el era plecat in deplasare si vroia sa stie ce fac eu singura acasa. Mi-a zis ca pot sa ma duc la politie daca vreau, dar ca nu rezolv nimic, deoarece contractul de inchiriere era pe numele lui si avea tot dreptul sa ma filmeze. Noi nu mai suntem impreuna, si ma tem sa nu posteze ceva pe internet care sa-mi dauneze vietii private sau profesionale. Cat de legal este ce a facut el si ce pot face sa intru in posesia filmarilor?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!