avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate Gmihaig

Activitate Gmihaig

Discuție Alcool la volan
Buna seara. In data de 04.02.2018, in urma unui control în trafic, in urma testării cu aparatul etilotes am fost depistat cu o alcoolemie de 0.51 mg alcool pur în aerul expirat. Am fost condus la Spitalul Județean, etc.....știți procedura.....Întrebarea este....exista vreo posibilitate de a lua macar o dovadă cu drept de circulație până la finalizarea anchetei penale? Menționez că nu sunt recidivist, nu am cazier penal și nici cazier rutier. Sunt din Rm. Vâlcea. Mulțumesc și apreciez orice sfat sau ajutor.
In seara zilei de 4 februarie 2018, am fost oprit de către un echipaj, iar în urma testării am avut 0,51 mg alcool pur în aerul expirat. Am fost la sânge, mi s-au luat 2 probe, iar între acele 2 probe, polițistul a scris procesul verbal. A doua zi am fost la spital și am platit contravaloarea recoltărilor și a testării probelor, pentru a grăbi procedura, însă din acea zi nu mai știu nimic. Trebuie să primesc vrei hârtie oficială , eventual cu valoarea alcoolemiei în sânge sau de informare a suspendării dreptului de a conduce? Am voie sa conduc până la finalizarea cercetărilor? Cât ar putea dura până dosarul ajunge la parchet. Specific că permisul mi-a fost reținut în acea seară și am primit o dovadă fara drept de a conduce. Vă mulțumesc.