avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate Cosmin Paul

Activitate Cosmin Paul

Răspuns la discuția Pensie Alimentară
Mulțumesc mult

Sobolan de tomberoane a scris:

Am scris mai sus mama sa ceara in instanta recalcularea pensiei alimentare inclusiv retroactiv pe 3 ani pensia de intretinere.face cerere de chemare in judecata in care spune ca tatal a platit suma x de atatia ani si instanta va cere la anaf veniturile pe 3 ani innurma si de la angajator din prezent si se stabileste o noua pensie si suma datorata retroactiv.Luati legatura cu un avocat

Răspuns la discuția Pensie Alimentară
Păi a început să dea dupa divort prin septembrie 2007 iar el cam de 3-4 ani a fost avansat in grad la locul de muncă însă niciodată nu ne-a oferit detalii despre salariul curent.
Am și eu o nelămurire.Daca dupa ce părinți mei au divorțat și am rămas în custodia mamei cu fratele meu, primim pensie alimentară de 226 de lei fiecare pe luna,Venitul tatălui a crescut substanțial.Ce este de făcut pentru a obține o pensie alimentară mai mare având in vedere că el a declarat la început ca are 1350 lei pe luna.Venitul lui in prezent este aproximativ 3500 de lei.
Am si eu o nelămurire.Am împlinit 18 ani iar părinți mei sunt divortati de când eram mic, eu rămânând în custodia mamei.Dupa divorț ne-am mutat de la tata fara a cere bunuri materiale sau o parte din avere.Toată mostenirea de la bunici a rămas la tatăl meu și vreau să stiu daca în instanță aș putea să obțin ceva de la el, adică un teren,casă, sau bani.Rog seriozitate.Mulțumesc