avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie Alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie Alimentară

Am și eu o nelămurire.Daca dupa ce părinți mei au divorțat și am rămas în custodia mamei cu fratele meu, primim pensie alimentară de 226 de lei fiecare pe luna,Venitul tatălui a crescut substanțial.Ce este de făcut pentru a obține o pensie alimentară mai mare având in vedere că el a declarat la început ca are 1350 lei pe luna.Venitul lui in prezent este aproximativ 3500 de lei.
Cel mai recent răspuns: Cosmin Paul , utilizator 15:03, 17 Aprilie 2018
Mama sa ceara recalculare pensie intretinere conform veniturilor actuale.
cand a fost decisa sentinta cu suma de care spuneti?In ce an si in ce luna?
Va intreb caci se poate cere retroactiv.
Păi a început să dea dupa divort prin septembrie 2007 iar el cam de 3-4 ani a fost avansat in grad la locul de muncă însă niciodată nu ne-a oferit detalii despre salariul curent.
Am scris mai sus mama sa ceara in instanta recalcularea pensiei alimentare inclusiv retroactiv pe 3 ani pensia de intretinere.face cerere de chemare in judecata in care spune ca tatal a platit suma x de atatia ani si instanta va cere la anaf veniturile pe 3 ani innurma si de la angajator din prezent si se stabileste o noua pensie si suma datorata retroactiv.Luati legatura cu un avocat
Mulțumesc mult

Sobolan de tomberoane a scris:

Am scris mai sus mama sa ceara in instanta recalcularea pensiei alimentare inclusiv retroactiv pe 3 ani pensia de intretinere.face cerere de chemare in judecata in care spune ca tatal a platit suma x de atatia ani si instanta va cere la anaf veniturile pe 3 ani innurma si de la angajator din prezent si se stabileste o noua pensie si suma datorata retroactiv.Luati legatura cu un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara DavidBaciu DavidBaciu Buna ziua, la varsta de 13 ani parintii mei au divortat iar tatal meu a fost nevoit sa imi plateasca o pensie alimentara de circa 680 RON. La varsta de 18 ... (vezi toată discuția)
Întrebări pensie de întreținere bijou8 bijou8 Buna ziua, Am urmatoarele intrebari legate de plata pensiei alimentare: 1.Daca tatal nu are serviciu este obligat la plata unei pensii de 1/4 din salariul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara m.diaconescu m.diaconescu buna seara, as avea o intrebare referitor la pensia alimentara. cand am divortat am facut-o in prezenta unui notar public unde am semnat actele si am stabilit ... (vezi toată discuția)