avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate Laura82deea

Activitate Laura82deea

Răspuns la discuția Plata restate
Dar nu am nimic pe numele meu...eu vreau sa rezolv amiabil,adică sa pot plati in rate lunare....mi se trage alocația la plata restante . Dacă fac un termin sa vorbesc direct la banca este posibil sa reusesc o amânare?

Dapix a scris:

O să vă execute silit cu un procent de 33% pentru un singur creditor, și de maxim 50% pentru doi sau mai mulți creditori.

Dacă nu aveți salariu, va poate scoate la licitație alte bunuri mobile și imobile.

Discuție Plata restate
Bună ziua. Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva problema cu banca la care am contul deschis. Am un sold de 1072 de euro pe care nu l-am putut plati din cauza ca nu mai lucrez si nu am nici un venit momentan in afara alocației fetiței,Sparkase mi-a trimis o scrisoare prin care ma anunta ca trebuie sa plătesc suma integral pana la 29 martie curent,mi-a rezultat contractul si cer cardul. Ce pot face in acest caz,specific ca doar soțul lucrează și nu ne permitem sa plătim integral suma. Va mulțumesc anticipat.
buna ziua,suntem in germania de 3 ani si in 2016 am nascut fetita noastra aici in germania. poate primi cetatenie germana chiar daca noi suntem cetățeni români? Azi am fost la primărie sa -o fac pasaport nemțesc dar mi sa zis ca nu este cetățean german....si ca doar in romania pot face pasaport,stiind ca exista legea in germani cum ca la nastere copilul primeste automat ambele cetățenii. Ce ma sfătuiți sa fac?