avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata restate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata restate

Bună ziua. Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva problema cu banca la care am contul deschis. Am un sold de 1072 de euro pe care nu l-am putut plati din cauza ca nu mai lucrez si nu am nici un venit momentan in afara alocației fetiței,Sparkase mi-a trimis o scrisoare prin care ma anunta ca trebuie sa plătesc suma integral pana la 29 martie curent,mi-a rezultat contractul si cer cardul. Ce pot face in acest caz,specific ca doar soțul lucrează și nu ne permitem sa plătim integral suma. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Laura82deea , utilizator 13:53, 12 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O să vă execute silit cu un procent de 33% pentru un singur creditor, și de maxim 50% pentru doi sau mai mulți creditori.

Dacă nu aveți salariu, va poate scoate la licitație alte bunuri mobile și imobile.
Dar nu am nimic pe numele meu...eu vreau sa rezolv amiabil,adică sa pot plati in rate lunare....mi se trage alocația la plata restante . Dacă fac un termin sa vorbesc direct la banca este posibil sa reusesc o amânare?

Dapix a scris:

O să vă execute silit cu un procent de 33% pentru un singur creditor, și de maxim 50% pentru doi sau mai mulți creditori.

Dacă nu aveți salariu, va poate scoate la licitație alte bunuri mobile și imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire din indemnizatie copil Sabiflo1202 Sabiflo1202 Am un sold de 3000 de ron unei banci. S_a pus poprire pe indemnizatia de creștere copil in valoare de 900 de lei! Lasandu_mi 230 de lei alocatia ... (vezi toată discuția)
Notificare de la o frma de recuperatori robert111 robert111 buna ziua.as dori sa va cer niste informatii legate de un credit neplatit.din 2007 am un card de credit pe care nu l-am achitat de un an.momentan lucrez in ... (vezi toată discuția)
Imobil scos la licitatie de catre banca Rhiann Rhiann buna ziua(seara).Poate scoate la licitatie banca imobilul in care locuiesc ..avand in vedere faptul ca am luat un credit bancar dar nu am girat sau garantat cu ... (vezi toată discuția)