Buna seara.Sunt însărcinată in 9 saptamani si am aflat ca de maine se închide magazinul unde lucrez.Am lucrat din martie 2017 pana in septembrie apoi din noiembrie pana in prezent.deci lipseste luna octombrie.ce as putea face ca la somaj nu ma incadrez nu? dar cand voi naste voi beneficia de indemnizatie?va multumesc
urmeaza sa nasc in decembrie.am contract pe perioada nedeterminata dar in octombrie s ar putea inchide firma.dar m as incadra chiar daca nu sunt 12 luni consecutive nu?
si inca o intrebare cu nr de înregistrare.eu ii voi inmana sefului actele precum ca sunt însărcinată dar nu cred ca o sa mi dea nici un nr de inregistrare trebuie dat de contabilă cumva?
Sunt insarcinata in 4 saptamani.am lucrat in 2017 din luna martie pana in septembrie si apoi din noiembrie pana in prezent.deci lipseste luna octombrie.cele 12 luni anterior nasterii trebuie sa fie consecutive sau na incadrez la indemnizatie?
Buna ziua.Sunt insarcinata in 4 sapt si ca sa iau indemnizatie trebuie sa fi lucrat in ultimii 2 ani macar 1 an, dar consecutiv sau nu?eu am lucrat dib martie pana in septembrie 2017 apoi din noiembrie pana in prezent.deci lipseste luna octombrie.ma incadrez la indemnizatie?multumesc mult