avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie

Buna ziua.Sunt insarcinata in 4 sapt si ca sa iau indemnizatie trebuie sa fi lucrat in ultimii 2 ani macar 1 an, dar consecutiv sau nu?eu am lucrat dib martie pana in septembrie 2017 apoi din noiembrie pana in prezent.deci lipseste luna octombrie.ma incadrez la indemnizatie?multumesc mult

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil KovacsGeorgiana KovacsGeorgiana Buna ziua.Sunt insarcinata in 7 luni si sunt in somaj de la data de 8 martie mai exact firma ma bagat in somaj deoarece a dat faliment.Ideea sta in felul ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil Alinaalexandra1986 Alinaalexandra1986 Bună seara! Sunt însărcinată iar la sfârșitul lui Martie 2017 urmeza sa nasc. Am lucrat o perioada de 3 luni (1 Aprilie -1 Iulie 2016) apoi de la 1 ... (vezi toată discuția)