Bun ,legea e lege și eu o cunosc ,însă m-am trezit cu un PV care a fost completat. ..nu știu când și cu amenda maximă ,800 lei
Ce cai am sa dovedesc că politaiul a abuzat de funcția lui !? În mintea lui toți câinii trebuie sa poarte botniță
Dețin un labrador , de 5 ani , ies cu el întotdeauna fara botniță și pentru că legea îmi permite ,dar este și un câine blând
Mama a ieșit cu el la plimbare și a fost oprită de un echipaj al poliției locale .
Unul dintre polițai susține că trebuie să poarte botniță ,i- a cerut datele mamei și a plecat
După aproape o lună ne-am trezit cu un PV in cutia poștală cu o amendă de 800 lei ...
Mi se pare un abuz : odată că nu este un câine care sa se incadreze la cei ce trebuie să poarte botniță și pe de altă parte,la fata locului nu mi s-a completat nici un PV
Ce fac ,o recomandare de avocat aveti pe speta aceasta ?
Așa ar trebui sa fie imposibil ...dar Banca mi-a dat copii cu noua proprire trimisa de la Primărie . Este la virgulă aceeași sumă ,plus că alte datorii nu am .
In 2012 mi s-a pus proprire pe conturi ,in 2017 s-a trimis proprire pe salariu direct la sediul firmei ( proprirea era ptr aceeași sumă si datorii - amenzi de circulație ) . Problema este că banca mi -a comunicat că am 2 propriri și că deși suma a fost platita ... Și Primăria înștiințată... Contul a rămas blocat.
Ce trebuie făcut ? Este posibil sa ai 2 propriri pe aceeași "cauza " . Ce e drept de la prima trecuse 5 ani
Ms