avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită În 2012 mi s-a pus proprire pe conturi, a fost ...
Discuție deschisă în Executare silită

În 2012 mi s-a pus proprire pe conturi, a fost executată suma dar în 2017 s-a trimis proprire pe salariu direct la sediul firmei. Cum se procedează în cazul unei duble popriri?

In 2012 mi s-a pus proprire pe conturi ,in 2017 s-a trimis proprire pe salariu direct la sediul firmei ( proprirea era ptr aceeași sumă si datorii - amenzi de circulație ) . Problema este că banca mi -a comunicat că am 2 propriri și că deși suma a fost platita ... Și Primăria înștiințată... Contul a rămas blocat.
Ce trebuie făcut ? Este posibil sa ai 2 propriri pe aceeași "cauza " . Ce e drept de la prima trecuse 5 ani
Ms
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DaviAndrei , utilizator 15:44, 19 Aprilie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună dimineața,

Nu este posibil să aveți două popriri pe același cont pentru aceeași datorie. Ar trebui să vă interesați să nu fie vorba de altceva.

Cât privește plata datoriei... Dacă a fost plătită datoria, mergeți direct la primărie să vă dea în mână ridicarea de poprire să o dați dvs direct la bancă. Uneori executorii, de orice fel, ignoră să mai trimită și ridicarea de poprire după plata datorie, din comoditate în general.

Succes,
Așa ar trebui sa fie imposibil ...dar Banca mi-a dat copii cu noua proprire trimisa de la Primărie . Este la virgulă aceeași sumă ,plus că alte datorii nu am .
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
KrmenM99, utilizator
Bună ziua,

Din păcate doar la primărie puteți rezolva problema.
Va duceti cu dovezile de plata anterioare, sa rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf bakajzoli78 bakajzoli78 Anaf-ul mi-a blocat conturile bancare si a pus mana pe bani din salariu (1/3 din salariu). La ultimul salariu, in martie a mai ramas de platit 7 lei din suma ... (vezi toată discuția)
Numai inteleg nimic...ajutati-ma! anamariamario anamariamario Buna ziua.in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la banca x de 8000 ron si un card de cumparaturi de 500 ron.anul acesta mi s-a instituit ... (vezi toată discuția)