Nefiind trecut în tratamente acel teren și ceilalți au vrut să vândă, nu am stiut ca trebuie depuse si testamentele (*notarul nu ne-a intrebat)si sa dezbătut succesiune doar pe acea parte de teren pentru a putea vinde,pentru care cei 3 copii ai socrului au primit un certificat de mostenitor doar pe acea parte de teren și în felul acesta au vândut terenul.
Bună ziua!In urma decesului ambilor socri am mers la notar pentru deschiderea succesiuni(mentionez ca ambii au lăsat tratamente individual).Pentru ca socrul meu apărea pe un titlu de proprietate unde erau mai mulți moștenitori (frati),am făcut la notar masa succesorala împreună cu ceilalți moștenitori pt a vinde acel teren care s-a împărțit la 6persoane.Acest teren nu a fost trecut în testamente Acum cand am mers să deschidem masa succesorala pentru testamente notarul refuză să deschidă succesiunea deoarece nu am prezentat tratamentele cand s-a vândut acel teren si ne trimite în instanță. Mentionez ca nu am stiut si nici nu ne-a informat că trebuie să aducem testamentele cand s-a făcut masa succesorala pentru acel teren iar el consideră că pentru socrul meu s-a deschis succesiune iar pentru soacra mea trebuie mers în instanță. Tot terenul agricol si intravilan care ni la lăsat în testament este pe numele socrului .Noi considerăm că s-a produs o eroare și notarul poate să facă un act adițional dar el refuză si ne trimite să mergem în instanță. Putem să mergem la alt notar?
Buna ziua!In momentul constituiri asociatiei de prorietari mai multe ap.nu au fost inscrise(nu cunoastem motivele de ce as a omis aceste ap.)acum am depus cereri pt inscriere iar presedintele de bloc ne cere sa platim 100lei de membru +800lei care se impart la toti cei care vor inscrierea pt.nu stiu ce acte care trebuie depuse la judecatorie.Va rog sa ne ajutati cu un raspuns,cum trebuie sa procedam pt a ne inscrie in asociatia de prorietari.