avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate Dorin Corzan

Activitate Dorin Corzan

Cum se judecă și care este procedura in cazul in care la tribunal exista depusă o cerere de ordonanță președințială, de către tată, iar mama când află de aceasta depune prin avocatul împuternicit și ea o astfel de cerere. Se comasează sau urmează să fie judecate individual , iar în acest caz , e posibil ca prima ordonanță sa fie anulată de cea de a doua?
Ok! Pana aici sunt intru totul de acord cu d-voastra. Dar acum eu va intreb: Daca am un autovehicul parcat in fata podului de peste santul din fata casei, cum pot eu sa scot in strada cele 3 pubele cu deseu menajer atunci cand vin cei de la salubritate. sau cum pot descarca materiale de contructii atunci cand vin cei de la firma de renovari, ca sa nu mai vorbim de o urgenta medicala sau altele... mi se pare de-a dreptul incredibil sa nu existe o lege care sa imi ofere un minim de protectie in acest sens. Strada fiind una foarte ingusta se parcheaza toti lipiti de buza santului astfel ca nu ramane loc sa treaca nici macar un om cu o plasa de cumparaturi in mana ca sa nu mai vorbim de celelalte situatii mai sus mentionate
Buna ziua! Recent am achizitionat o casa, care din lipsa de spatiu NU are poarta de acces auto in curte, insa are podet de acces spre usa pietonala ce duce in curte. Pe respectivul pod de peste șant pot linistit sa mi parchez masina, insa de fiecare data cand ajung acasa exista masini parcate si nu am acces cu auto personal in fata curtii mele pe pod. Am vreo modalitate legala de a rezolva aceasta problema? Multumesc anticipat!