avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanța președințială depusă de mamă ulterior ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanța președințială depusă de mamă ulterior ordonanței depuse de tată

Cum se judecă și care este procedura in cazul in care la tribunal exista depusă o cerere de ordonanță președințială, de către tată, iar mama când află de aceasta depune prin avocatul împuternicit și ea o astfel de cerere. Se comasează sau urmează să fie judecate individual , iar în acest caz , e posibil ca prima ordonanță sa fie anulată de cea de a doua?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 07:49, 27 Februarie 2020
Se conexează , dosarul va avea numărul primului dosar depus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa citarii paratului detinut nyusziful nyusziful Buna ziua. Se poate considera ca paratul are cunostinta de actiune in aceasta speta? S-a formulat cerere de fond (stabilire domiciliu minor), si in acelasi ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala sorraine sorraine buna ziua.in legatura cu un proces pt.plata taxei de poluare .a trecut 1 luna de la judecarea lui si nu am primit comunicarea acasa.acum ma uit pe net la ... (vezi toată discuția)
Divort in instanta Laura_89 Laura_89 Buna seara. Imi cer scuze pentru deranj. Am inaintat proces de divort. Avocatul meu a trimis in decembrie 2017 cerere de divort pe email (atasament word). ... (vezi toată discuția)