avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ordonanta presedentiala

buna ziua.in legatura cu un proces pt.plata taxei de poluare .a trecut 1 luna de la judecarea lui si nu am primit comunicarea acasa.acum ma uit pe net la dosarul meu si vad ca de ieri mai am un dosar cu numar diferit cu aceleasi detalii numai ca la obiect dosar scrie ordonanta presedentiala si are termen de judecata peste o luna.imi puteti va rog frumos sa mi explicati si mie ce reprezinta?
mltumesc frumos.

:(
Cel mai recent răspuns: sorraine , utilizator 11:46, 14 Iulie 2012
Banuiesc ca aveti un avocat angajat, odata ce apare si ordonanta presedintiala, este bine sa va informati de la cel pe care l-ati imputernicit sa va reprezinte in instanta.
multumesc frumos dar nu am avut avocat care sa ma reprezinte.
buna ziua.clarificarea cazului meu in caz ca intereseaza pe cineva.la depunerea primului dosar am solicitat ajutorul unui avocat pentru redactarea cererii dupa care nu am mai discutat cu el.am depus singura la dosar tot ceea ce era nevoie.acum dupa sentinta procesului avocatul care m a ajutat atunci a depus cerere de ordonanta presedentiala pentru a ma ajuta sa iau numere rosii pana la definitivarea procesului in caz ca se face recurs (mentionez ca nu m-a sunat sa ma anunte) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala - inmatriculare auto marry_01 marry_01 AM DEPUS O ORDONANTA PRESEDENTIALA PENTRU A-MI PRELUNGI NUMERELE PROVIZORI LA MASINA PANA LA JUDECAREA CAUZEI. AM DEPUS-O LA JUDECATORIE LUNA ACEASTA ADICA ... (vezi toată discuția)
Taxa auto mihaela daniela mihaela daniela buna dimineata!am si eu o intrebare am cumparat o masina din Germania si zilele viitoare ii voi face RaRul apoi voi incepe procedurile de inmatriculare dar nu ... (vezi toată discuția)