Buna seara! Sunt in CCC(am nascut la inceputul lunii mai 2018) dar intentionez sa imi suspend eu CCC si sa intre sotul .Intrebarea mea este urmatoarea :daca eu imi suspend CCC fara a ma intoarce la vechiul loc de munca si nici nu ma reangajez in alta parte si intra sotul in CCC din decembrie si faca cerere de reluare a activitatii cu 90 sau 60de zile inainte ca copilul sa implineasca 2ani, poate primi el stimulentul de insertie??
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. In prezent sunt in concediu de cresterea copilului si vreau sa stiu daca fac incetarea (suspendarea) concediului de cresterea copilului si intra sotul in concediu de crestere copilsi cu 60de inainte ca copilul sa inplineasca 2ani se intoarce la serviciu poate primi el stimulentul de insertie? Copilul implineste 2ani la inceputul lunii mai. Va rog din suflet sa ma lamuriti ca nu stim cum sa procedam.
Buna ziua ! Va deranjez cu o intrebare , in perioada 19.03.2018-.30.03.2018 am fost in concediu de odihna urmand ca din data de 1.04.2018 sa intru in concediu medical(prenatal fiind insarcinata in 33 saptamani) , insa in nestiinta de cauza , programarea la medicul de familie mi-am facuto pentru data de 17.04 .2018 deoarece medicul nu este din comuna in care stam .Intrebarea mea este daca acum medicul imi va putea elibera concediu medical ptr toata luna 01.04.3018-30.04.2018 , sau voi avea probleme si raman descoperita aceste zile ???