avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Supliment de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Supliment de insertie

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire. In prezent sunt in concediu de cresterea copilului si vreau sa stiu daca fac incetarea (suspendarea) concediului de cresterea copilului si intra sotul in concediu de crestere copilsi cu 60de inainte ca copilul sa inplineasca 2ani se intoarce la serviciu poate primi el stimulentul de insertie? Copilul implineste 2ani la inceputul lunii mai. Va rog din suflet sa ma lamuriti ca nu stim cum sa procedam.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 30 Octombrie 2019
Buna ziua,
Cel mai bine intrebati la AJPIS-Agentia judeteana de Plati si Inspectie Sociala sau la primaria de domiciliu.
Si cereti raspunsul In scris.
Ca sa primeasca raspuns in scris , va trebui sa depuna o solicitare in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie 2013 DanaPatrascu DanaPatrascu Buna seara, As dori sa ma ajutati sa lamuresc niste neintelegeri in conditiile in care nimeni nu m-a ajutat,am inteles ca mai nou si tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Cic si stimulent insertie Bianca_Szel Bianca_Szel Am urmarit subiectele si discutiile legate de CIC si stimulentul de insertie pe acest forum si am o nelamurire. Am o nelamurire. Atunci cand cineva opteaza pt ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie de 500 lei bulimargiulia bulimargiulia buna ziua,as vrea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu stimulentul de insertie...sotul meu poate avea dreptul la el chiar daca nu intra in concediu pentru ... (vezi toată discuția)