avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordarea stimulentului de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordarea stimulentului de insertie

Buna seara! Sunt in CCC(am nascut la inceputul lunii mai 2018) dar intentionez sa imi suspend eu CCC si sa intre sotul .Intrebarea mea este urmatoarea :daca eu imi suspend CCC fara a ma intoarce la vechiul loc de munca si nici nu ma reangajez in alta parte si intra sotul in CCC din decembrie si faca cerere de reluare a activitatii cu 90 sau 60de zile inainte ca copilul sa implineasca 2ani, poate primi el stimulentul de insertie??

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Ce se intampla cu acea luna de concediu a tatalui in situatia in care doresc sa ma intorc la munca, cu cel putin 60de zile inainte ca copilul sa ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Deea8383 Deea8383 Buna seara! Dupa concediu de crestere copil mi_am inceput activitatea la alta firma pe 23 iulie cu 60de zile înainte să împlinească copilul 2ani pentru a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Milu Andreea Milu Andreea Copilul împlineste 2ani pe 11 martie iar tatal nu poate sta in aceea luna acasa in ccc, intrebarea ar fi Cand ar trebui sa incep eu serviciul si ce acte ... (vezi toată discuția)