avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Buna seara! Dupa concediu de crestere copil mi_am inceput activitatea la alta firma pe 23 iulie cu 60de zile înainte să împlinească copilul 2ani pentru a beneficia de stimulent dar nu am stiut ca trebuie sa imi inchei contractul la vechiul loc de munca. Ce trebuie făcut in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 29 Iulie 2018
Depuneti acum cererea de incetare a vechiului c.i.m.
Se poarte depune cu data de 23 sau trebuie cu data cand ma prezint?
Mai bine o faceti cu data cand o depuneti.
Mulțumesc pentru răspunsuri, dar daca o fac cu data de 30.07.2018 nu imi va afecta stimulentul(pe 30.07 fac 61 zile pana ce copilul va implini 2 ani).
După părerea mea nu cred ca ar trebui sa afecteze pentru ca eu am noul contract de pe 23.07
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
Deea8383, utilizator
Nu va afecteaza stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie Mihaela G. Mihaela G. Buna seara! Sunt in CCC(am nascut la inceputul lunii mai 2018) dar intentionez sa imi suspend eu CCC si sa intre sotul .Intrebarea mea este urmatoarea :daca eu ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, Ce se intampla cu acea luna de concediu a tatalui in situatia in care doresc sa ma intorc la munca, cu cel putin 60de zile inainte ca copilul sa ... (vezi toată discuția)
Angajarea la alt loc de munca dupa ccc Georgiana Ciomaga Georgiana Ciomaga Buna ziua! In septembrie imi voi da copilul la cresa si dupa ce se va acomoda, sa incep serviciul. Copilul face 2 ani abia in aprilie 2018. Problema e ca nu as ... (vezi toată discuția)