avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate VladNistor

Activitate VladNistor

Buna ziua, sunt angajat de aprox 5 luni in domeniul alimentatiei publice, iar recent am avut nevoie de un concediu medical. Am obtinut concediul, l-am inmanat contabilei, ca apoi sa mi se spuna va doar după 6 luni de munca se plătește concediul medical. In trecut mi s-a platit concediul medical dupa prima luna de munca. Se poate sa fiu angajat ilegal?
Inteleg. Am fost 5 persoane, nu cred ca am nevoie de probe. Ba chiar, si amicii cu care eram le-au spus agentilor ca ma ranesc atunci au vazut cand m-a lovit cu capul de masina si sangeram.
Totusi, faptul ca le aduceam injurii este un motiv sa fiu incatusat si imobilizat la pamant?
Nu am refuzat legitimarea, si nu eram violent, decat verbal, aveam o atitudine zeflemitoare.
Ma aflam in stare de ebrietate. am injurat agentii Politiei, acestia m-au trantit la pamant, mi-au pus catuse, le-au strans prea tare, provocandu-mi leziuni la nivelul incheieturilor, apoi mi-au spart arcada, dandu-ma cu capul de masina de Politie si am primit amenda 4000 RON. Pot evita plata amenzii, avand in vedere actiunile agentilor? Mentionez ca i-am injurat de-a lungul intregului eveniment.