avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate Popica15

Activitate Popica15

Răspuns la discuția Constructie fara autorizatie
Pentru achizitionare cum ar trebui sa procedez ca sa fie legal si sa nu ma trezesc cu vreo amenda ? Va multumesc !
Răspuns la discuția Constructie fara autorizatie
da dar nu o sa fie problema cu proiectantii ? adica daca eu caut un proiectant sa fac proiectul pentru ce e construit deja si ce vreau sa fac in continuare , pe el proiectantul nu o sa il intereseze cum sa construit ce e deja construit ? din ce ? adica ma gandesc ca el nu stie daca sa folosit necesarul de fier , ce beton , etc ... si cadastrul o sa fie doar pe teren ? constructia nefigurand nicaieri . insa primaria stie de ea ca sa construit ceva in acel loc .. va multumesc frumos de raspuns !
buna ziua , vreau sa cumpar un teren de 1000 mp pe care se afla o casa in constructie , mai exact este ridicat primul nivel , insa cel ce vinde a facut asta fara autorizatie de constructie (acum 3 ani) , nedumerirea mea este : o pot cumpara ? exista riscuri ? amenzi ? ce trebuie sa fac eu sa pot continua constructia ? multumesc
Buna ziua , in data de 24.04.2017 ora 00:24 am fost oprit pt. un control (permis,asigurare,talon,CI) totul a decurs normal mi s au inamanat actele si la revedere , insa in data de 14.06.2017 am primit o instiintare si o copie a unui PV precum ca in acea seara la acel control nu am avut talonul la mine , si ca mi se va opri din salariu suma de 870 ron (fiind amenda) , PV era si semnal , o semnatura care normal ca nu imi apartine . Am luat un avocat , am contestat si azi 19.04 2018 se pare ca am pierdut (ultimul apel) . Un sfat , o informatie , orice , mai pot face ceva ? Unde sa merg ? pt ca nu ma pot impaca cu ideea sa platesc pentru ce nu am gresit  . Multumesc !