da dar nu o sa fie problema cu proiectantii ? adica daca eu caut un proiectant sa fac proiectul pentru ce e construit deja si ce vreau sa fac in continuare , pe el proiectantul nu o sa il intereseze cum sa construit ce e deja construit ? din ce ? adica ma gandesc ca el nu stie daca sa folosit necesarul de fier , ce beton , etc ... si cadastrul o sa fie doar pe teren ? constructia nefigurand nicaieri . insa primaria stie de ea ca sa construit ceva in acel loc .. va multumesc frumos de raspuns !
buna ziua , vreau sa cumpar un teren de 1000 mp pe care se afla o casa in constructie , mai exact este ridicat primul nivel , insa cel ce vinde a facut asta fara autorizatie de constructie (acum 3 ani) , nedumerirea mea este : o pot cumpara ? exista riscuri ? amenzi ? ce trebuie sa fac eu sa pot continua constructia ? multumesc
Buna ziua , in data de 24.04.2017 ora 00:24 am fost oprit pt. un control (permis,asigurare,talon,CI) totul a decurs normal mi s au inamanat actele si la revedere , insa in data de 14.06.2017 am primit o instiintare si o copie a unui PV precum ca in acea seara la acel control nu am avut talonul la mine , si ca mi se va opri din salariu suma de 870 ron (fiind amenda) , PV era si semnal , o semnatura care normal ca nu imi apartine . Am luat un avocat , am contestat si azi 19.04 2018 se pare ca am pierdut (ultimul apel) . Un sfat , o informatie , orice , mai pot face ceva ? Unde sa merg ? pt ca nu ma pot impaca cu ideea sa platesc pentru ce nu am gresit . Multumesc !