avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate robertszanto

Activitate robertszanto

buna ziua!
am fost plecat in strainatate si apartamentul meu a fost nelocuit pe aceasta perioada (18 luni), am anuntat asociatia de proprietari ca nu va locui nimeni in apartament, ei au pus la cheltuieli o persoana, zicand ca asa se procedeaza.
revenind in tara domnul de la asociatie a venit pt citirea apometrelor si mi-a cerut plata retro pt citirea apometrelor pt fiecare luna pe perioada cat am fost plecat.
acum intrebarea mea: este corect sa trebuiasca sa platesc citirea apometrelor daca nu am locuit, deci nu am avut consum de apa, si nici nu s-au citit apometrele?
precizez ca si la gaz si curent am declarat consum zero si nu mi-a venit nimic de plata.
am sunat la firma care se ocupa cu facturarea apei si mi-au spus ca trebuie sa platesc pt ca ei trebuie sa proceseze in progam zeroul de la consum si sa trimita factura catre asociatie
buna ziua!, ma nunesc robert
baiatul meu a murit pe data de 3 aprilie 2018 in urma unui accident rutier, fiind calcat de un tir pe trecerea de pietoni in cartierul in care locuim. langa trecerea de pietoni se afla o pensiune care este dotata cu camere de supraveghere, camere care au surprins accidentul.
intrebarea mea este daca este legal ca imaginile surprinse de camere sa fie distribuite pe facebook, pe un grup local?
cine poate fii tras la raspundere?
imaginile sunt probe la dosarul penal deschis, si sunt cu impact emotional mai ales pentru cei apropiati