avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imagini publicare pe facebook
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imagini publicare pe facebook

buna ziua!, ma nunesc robert
baiatul meu a murit pe data de 3 aprilie 2018 in urma unui accident rutier, fiind calcat de un tir pe trecerea de pietoni in cartierul in care locuim. langa trecerea de pietoni se afla o pensiune care este dotata cu camere de supraveghere, camere care au surprins accidentul.
intrebarea mea este daca este legal ca imaginile surprinse de camere sa fie distribuite pe facebook, pe un grup local?
cine poate fii tras la raspundere?
imaginile sunt probe la dosarul penal deschis, si sunt cu impact emotional mai ales pentru cei apropiati
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:09, 23 Aprilie 2018
Puteti solicita daune morale si interdictia difuzarii imaginilor tb doar sa cunoasteti identitatea admin grupului respectiv sau al paginii de fb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, ieri pe data de 2.08.2023 am avut un accident cu 2 pietoni ... Hozan Stefan Hozan Stefan Buna, ieri pe data de 2.08.2023 am avut un accident cu 2 pietoni care erau în stare de ebrietate și au trecut la culoarea roșie a semaforului, victime a ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie gabriela7691 gabriela7691 Va expun in linii mari, urmatoarea speta:In iunie 2015, unchiul meu care statea in casa cu mama mea ( unde locuiesc si eu cu sotul si baiatul) a fost lovit de ... (vezi toată discuția)
Radare noi Corina Capotã Corina Capotã Noile radare vor funcţiona pe toate tronsoanele de drum: cu o abatere de 10 km/ oră peste limita maximă admisă: de la 81 de km/oră, acolo unde limita e de ... (vezi toată discuția)