In 2005 tatal meu mi-a donat un imobil drept ptr. care am incheiat un contract de donatie cu clauza de pastrare a dreptului de uzufruct viager si obligatie de intretinere.In anul 2007 el s-a recasatorit si s-a mutat in imobil impreuna cu sotia; as vrea sa stiu daca noua lui sotie are vreun drept asupra imobilului in cauza acum sau dupa decesul tatalui meu.
Buna,
Scuze daca nu am descris clar problema, dar nu angajatorul este cel care contesta decizia(art. cu care a fost desfacut contractul de munca) ci angajatul.
Buna,
Am o problema: unei persoane i s-a desfacut in mai 2005contractul individual de munca cu art. 61 lit.a , ca urmare a unui act aditional prin care se obliga sa ramana in cadrul firmei timp de 5 ani. Acest act aditional a fost incheiat in urma participarii la un curs de specializare de 5 zile, curs achitat de catre angajat. De mentionat faptul ca firma nu a realizat ancheta disciplinara inainte de a desface contractul de munca.Intrebarea mea este daca firma mai poate fi actionata in instanta ptr. a se schimba articolulu cu care a fost incheiat contractul de munca; s-ar putea invoca facptul ca persoana nu contesta incetarea contractului ci doar articolul cu care acesta a fost incheiat? Credeti ca exista "o solutie" avand in vedere ca a fost depasit termenul legal de 30 zile?
Multumesc.