avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate mediaproiect

Activitate mediaproiect

buna ziua,

ce succes are o speta in care pv de contraventie de la rutiera s-a constat cu propriile simtruri in conditiile in care in locul in s-a retinut abatarea este instalata un sistem de supraveghere public care s-a demnostat ca vede locul, dar petenul nu a ajuns la imagini din cauza duratei procesului dar intinitatul ar fii sa aiba acces la acestea si nu a facut nici o precizare in acest sens, imaginile de pe camera posibil sa fii folosite si alte cazuri

din cate citesc CEDO prevede ca proprii simturi merg pana cand nu exita posibilitatea imginilor video este corect

multumesc

Buna ziua,

As dori un raspuns de la cineva specializat la urmatoarea speta

Un SRL doreste sa isi faca publicitate -prin trimitea unei oferte in plic - plic timbrat (prin POSTA ROMANA) sau fax - la alte SRL –uri. Adresa la care se trimite este cea de pe site-ul ANAF-ului, o adresa publica. SRL-ul care trimite nu cunoaste si nu are nici un contact cu SRL –ul care va primi plicul.

In ceea ce priveste transmiterea ofertei prin email exista o lege, legea comunicatiilor electronice, care cere ca la asemenea comunicari sa existe acordul destinatarului pentru a primi o oferta, dar la fax sau posta nu am gasit.

Intrebarea mea este daca se incalca vreo lege la transmiterea ofertei prin posta sau fax avand in vedere faptul ca SRL care trimite nu are acordul SRL –ului care primeste in ceea ce priveste primirea de oferte comerciale.

Multumesc,
daca intr-o intampinarea am scris ca agentul constator in lipsa dovezilor palpabile agentul a întocmit raportul in baza „amintirilor sale din trecut” percepute in baza „propriilor simţuri" expresia poate fii catalogata drept Întrebuinţarea de expresii jignitoare faţă de o persoană de către cel aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu conform Art. 296 cod penal
multumesc
Intr-o intampinare depusa intr-un proces de plangere contraventionala pe oug circulatie am scris ca polistul a avut un comportament subiectiv si nu obiectiv si ca ma amendat ptr ca nu am probe in apararea mea, ca m-a amendat ca sunt conducator polistul poate sa imi ceara daune morale ptr defaimarea imginii sale prin acesta formulare ?