avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces- verbal contraventie circulatie- plangere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces- verbal contraventie circulatie- plangere contraventionala

Intr-o intampinare depusa intr-un proces de plangere contraventionala pe oug circulatie am scris ca polistul a avut un comportament subiectiv si nu obiectiv si ca ma amendat ptr ca nu am probe in apararea mea, ca m-a amendat ca sunt conducator polistul poate sa imi ceara daune morale ptr defaimarea imginii sale prin acesta formulare ?
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: mediaproiect , utilizator 14:31, 21 Aprilie 2018
Nu,in primul rand ca este posibil ca politistul respectiv sa dispuna zeci,sute de sanctiuni prin proces verbal iar daca acestea sunt contestate,personal nu are legatura cu solutionarea contestatiilor iar doi este vorba despre o aparare facuta de dvs care nu il poate prejudicia
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta: proces tergiversat,dar totusi castigat... andrei_pap87 andrei_pap87 in speta: Consiliul local,prin intermediul agentului constatator emite un act administrativ...pe langa ca acel act este emis cu incalcarea prevederilor ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda - declaratie falsa cu martori bbogabriel bbogabriel Buna seara, Intr-o dimineata, in jurul orei 4 dimineata eram cu niste prieteni si dicutam, tocmai venisem de la o nunta impreuna cu prietena. Dupa ceva ... (vezi toată discuția)
La ce foloseste cazierul rutier?? aidu aidu Am formulat plangere contraventionala impotriva amenzii de parcare... iar judecatorul stagiar a cerut politiei cazierul judiciar. Probabil fata de apararea mea ... (vezi toată discuția)