avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Activitate Nykkoll

Activitate Nykkoll

Răspuns la discuția Inchiriere imobil
Multumesc pt raspuns.
Atunci,in prima parte,cea a partilor contractuale,vor aparea LOCATORUL,MANDATARUL si LOCATARUL. Este ok asa?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Apareti dvs in calitate de proprietar reprezentat prin mandatar.

Buna ziua,
Urmeaza sa ii fac cumnatului meu procura pt ca acesta sa poata inchiria in numele meu casa pe care o detin.
Intrebarea este,pe contractul de inchiriere mai apar si eu sau doar el? Multumesc
Răspuns la discuția Impozit chirii
Daca lucrez in strainatate,trebuie sa platesc sanatate si pensie? Cum asa? Deja platesc aici...multumesc.

george-neagu a scris:

Veti depune declaratia unica 212 si veti plati impozitul pe venitul din inchiriere si poate si contributii sociale (sanatate si pensie) dar pentru astea din urma sa intrebati cand veti depune declaratia daca se platesc sau nu in cazul concret al dumneavoastra, dandu-le si detalii.

Răspuns la discuția Contract inchiriere imobil
Da,l-am imputernicit la notar si urmeaza ca el sa incheie contractul si sa semneze

gi-jane2 a scris:

Adica l-a imputernicit prin notariat si faceti contractul de inchiriere sub semnatura privata ?

Răspuns la discuția Contract inchiriere imobil
Am cautat,dar nu am gasit decat exemple,cum ar incepe,dar nu si contractul in sine. E prima data cand facem si nu vreau sa gresesc. Cu proprietar am gasit,dar cu imputernicit,nu. Multumesc

Răspuns la discuția Impozit chirii
Daca eu fac contractul acum pe 1 mai,platesc deja anticipat,sau la anul?

Antik a scris:

ANUAL odata cu impozitul pe cladire/casa

Va rog ma puteti ajuta cu un model de inchiriere imobil facut de catre o persoana imputernicita? Va rog mult,am mare nevoie. Multumesc
Discuție Impozit chirii
Buna seara,lucrez in strainatate si doresc sa inchiriez casa din Romania, Ce impozit trebuie sa platesc la anaf si cum se plateste? Lunar? Multumesc
Discuție Impozit chirii
Buna ziua,lucrez in strainatate si doresc sa inchiriez casa din tara. Ce impozit trebuie sa platesc la anaf si cum se plateste? Lunar sau anual? Multumesc