avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere imobil

Buna ziua,
Urmeaza sa ii fac cumnatului meu procura pt ca acesta sa poata inchiria in numele meu casa pe care o detin.
Intrebarea este,pe contractul de inchiriere mai apar si eu sau doar el? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nykkoll , utilizator 15:37, 24 Aprilie 2018
Apareti dvs in calitate de proprietar reprezentat prin mandatar.
Multumesc pt raspuns.
Atunci,in prima parte,cea a partilor contractuale,vor aparea LOCATORUL,MANDATARUL si LOCATARUL. Este ok asa?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Apareti dvs in calitate de proprietar reprezentat prin mandatar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model contract de inchiriere incheiat de o persoana care are procura in acest sens CristinaC1981 CristinaC1981 Buna ziua, In cazul in care am imputernicire sa inchei un contract de inchiriere, contractul se va face in numele proprietarului si eu semnez in calitate de ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil-proprietarul in strainatate ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Sora mea locuieste in Germania si are un apartament cu 4 camere in Drumul Taberei pe care l-a inchiriat deja dar nu a facut formele; i-a trimis ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mai jos va prezint un contract de inchiriere si va ... anicagrecu anicagrecu Buna ziua, Mai jos va prezint un contract de inchiriere si va solicit parerea, unele articolo par abuzive, este ok de semnat? Multumesc CONTRACT DE ... (vezi toată discuția)