avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contract inchiriere imobil
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contract inchiriere imobil

Va rog ma puteti ajuta cu un model de inchiriere imobil facut de catre o persoana imputernicita? Va rog mult,am mare nevoie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:49, 23 Aprilie 2018
Gasiti pe site n modele contract de locatiune pe care urmeaza sa il personalizati
In speta dv ,urmeaza sa se consemneze locatorul X de fapt si de drept al bunului imobil ce face obiectul contractului de locatiune cu precizarea ca demersurile se fac prin intermediar Y cu date de identificare
Am cautat,dar nu am gasit decat exemple,cum ar incepe,dar nu si contractul in sine. E prima data cand facem si nu vreau sa gresesc. Cu proprietar am gasit,dar cu imputernicit,nu. Multumesc

Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
gi-jane2, moderator
Adica l-a imputernicit prin notariat si faceti contractul de inchiriere sub semnatura privata ?
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
gi-jane2, moderator
Da,l-am imputernicit la notar si urmeaza ca el sa incheie contractul si sa semneze

gi-jane2 a scris:

Adica l-a imputernicit prin notariat si faceti contractul de inchiriere sub semnatura privata ?

Gasiti pe net suficiente modele doar sa cautati.

Alte discuții în legătură

Model contract de inchiriere incheiat de o persoana care are procura in acest sens CristinaC1981 CristinaC1981 Buna ziua, In cazul in care am imputernicire sa inchei un contract de inchiriere, contractul se va face in numele proprietarului si eu semnez in calitate de ... (vezi toată discuția)
Contractul de inchiriere Iness01 Iness01 Daca locuinta se afla in Bacau, contractul de inchiriere trebuie facut obligatoriu in Bacau sau se poate incheia si in Bucuresti? Se incheie la finante sau la ... (vezi toată discuția)
Inchiriere student strain - rezidenta + anaf (finante) - acte necesare darkvisio darkvisio Buna ziua, De curand un student strain a inchiriat apartamentul meu. El m-a rugat sa ii dau actele necesare pentru rezidenta (cele legate de spatiul de ... (vezi toată discuția)