avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate sebos74

Activitate sebos74

Discuție acte partaj
Buna ziua,
Va rog frumos. Avind in vedere ca tata a murit ,cit dureaza si de ce acte este nevoie pt. realizarea partajului mostenirii a doua apartamente intre cei doi copii (care cad de comun acord ca fiecare sa ia un apartament) si mama (care renunta la partea ei de mostenire).
Răspuns la discuția acte proprietate casa
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția acte proprietate casa
Buna ziua. Ca sa inteleg mai bine : Tata trebuia sa-i lasa mamei o hirtie ,cum ca, dupa moartea lui ,ea poate sa semneze pt. amindoi (Imputernicire) sau trebuie ca pe actele de proprietate ale caselor sa figureze doar numele mamei nu si numele tatei. Am inteles bine ? Va multumesc.
Buna ziua,Familia detine 2 apartamente.Dupa moartea lui tata am ramas in familie 3 membri :mama si doi copii majori . Nu am realizat inca partajul pe hirtie (la notar) ca am considerat ca fiecare copil va lua o casa iar mama va putea sta la cine doreste . Intre timp fara stirea copiilor mama face un credit la o banca punind garantie unul din cele 2 apartamente. Intrebare : E suficienta doar semnatura mamei pt . acest credit (cu o casa ca garantie). Va multumesc.