avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate qazx

Activitate qazx

Suntem 25 -26 de angajati , materialele sunt pentru toti , de unde visez eu daca cineva le fura. Dar eu semnez ca primarul. Cica sa semnam toti , prin rotatie (doar cei care au o anumita functie , restul pot fura linistiti), repet , materialele respective nu se pot imparti individual . Daca eu as primi individual ceva , semnez , dar asa la gramada ?
Nu , nu scrie in fisa postului. Si pana acum ( de 15 ani ) nu am semnat asa ceva , de aceea m-am gandit si eu ca s-a intamplat ceva si nu as vrea sa mi se impute mie lipsurile viitoare.
Si nu sunt coli de hartie sau pixuri , vorbim de valori foarte mari.
Buna seara,
Cine trebuie sa semneze bonul de consum ? Banuiesc ca cel care are pe gestiune materialele respective .
Daca ce zic eu e corect , atunci de ce persoana respectiva solicita sa mai semneze cineva alaturi de ea ? E legal asta?
Mi se poate imputa ceva , mai tarziu , daca semnez? Doar pentru ca folosim in cadrul serviciului acele materiale , noi , ca angajati , putem fi obligati sa semnam acele bonuri ?
Buna seara ,
Exact , unii muncesc , altii nu , dar luam toti acelasi salariu.
Lucrez intr-un sector in care suntem 10 angajati. Ca in fiecare serviciu avem si noi lingusitori ai sefului , care se gudura pe langa el si evident "trag mata de coada " , nu fac nimic . Dar problema e ca noi nu avem unul , ci 6. Da , din 10 angajati muncim doar 4 , care evident trebuie sa faca munca a 10 persoane.
Nu vreau sa plec , imi place ceea ce fac , sunt multumit de salariu (desigur avem toti acelasi salariu) , dar nu mai pot , nici fizic , nici psihic , sa sustin 6 persoane , simt ca am ajuns la limita. Toti 4 suntem nemultumiti , dar 2 nu vor sa zica nimic de frica sefului.
I-am zis sefului meu si nu o data , sa imparta lucrarile in mod egal ,dar nu ia nicio masura .
Ce sa mai fac ?